Tillväxtverket

Var med i EU-kommissionens fototävling

Förra året var svenska Dirk Harmsen en av tre vinnare. Delta i EU-kommissionens fototävling #EUinmyRegion. Det du behöver göra är att hitta EU-projekt, ta bilder och skicka in dem.

En man tittar på EU-skylt på en äng.

Dirk Harmsen var en av tre totalvinnare i EU-kommissionens fototävling Europe in My Region förra året. Dirk tävlade med en bild av ”Naturbevarandeprojekt: återställande och förbättrad tillgänglighet till ängar i Västra Frölunda”.

Reglerna är enkla. Ta två bilder, den första där du fotar av själva projektet och ännu en på informationstavlan om EU-finansieringen. Var kreativ!

Ladda upp båda bilderna på plattformen. Här kan du få mer information om tävlingen och se exempel på hur bilderna kan tas.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

De 30 vinnande bidragen kommer ingå i en fotoutställning som kommer visas runt om i Europa. Tävlingen stänger för inkommande bidrag 31 augusti klockan 23.59. 

Ladda upp dina bilder här under den röda knappen "enter competition".länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Det pågår även ett quizlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och en bloggtävlinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.