Tillväxtverket

Kickoff för EU:s regional­fond 2021–2027

Dags för lansering av den nya programperioden, 2021–2027, för Europeiska regionala utvecklingsfonden, eller Regionalfonden som vi också kallar den. Men vad innebär det? Vad är nytt och vilka möjligheter finns? Snart är det dags för regionala kickoffer.

Från Tillväxtverket medverkar bland andra programansvariga, handläggare och Patrik Sällström, avdelningschef för Regionalfonden, för att samtala om fondens förutsättningar, möjligheter, nyheter och mål. Även Nationella regionalfondsprogrammet medverkar, liksom Fonden för en rättvis omställning.

Från regionerna deltar programskrivare, utvecklingsansvariga, strateger, planerare och regionråd för att lyfta utvecklingsstrategier, mål och utmaningar för regionerna. Hur hänger de ihop med Regionalfondens finansiering och vilka möjligheter till projekt ger det?

Digitala kickoffer

Anmäl dig till våra digitala kickoffer under april och maj för att lära dig mer om Regionalfonden och vad den bidrar till i hela Sverige. Liksom hur vi på Tillväxtverket förvaltar den. Kanske finns det gemensamma intresseområden och beröringspunkter med dina sakfrågor? Eller kunskapsområden vi kan samverka inom på Tillväxtverket?

Här nedan ser du tiderna för varje programs kickoff. Följ länkarna för mer information och för att anmäla dig.

Varmt välkommen!