Tillväxtverket

Dokumentation från konferenser

Här hittar du dokumentation från våra konferenser och evenemang.

 • Rätt kompetens på rätt plats
  Missade du seminariet Rätt kompetens på rätt plats, eller vill gå tillbaka och titta på webbsändningen igen, eller titta närmare på en presentation? Här hittar du allt du behöver!

 • Hållbar regional utveckling
  Den 3 december arrangerade Tillväxtverket konferensen Hållbar regional utveckling – samverkan mellan nationell och regional nivå. Dagen samlade alla 21 regioner och lika många myndigheter med fokus på dialog och samverkan om flera viktiga utmaningar som Sverige står inför.
 • Cirkulär ekonomi och offentlig upphandling
  Den 25 november bjöd Delegationen för cirkulär ekonomi, Sveriges Kommuner och Landsting och Upphandlingsmyndigheten gemensamt in till ett seminarium om cirkulär ekonomi och offentlig upphandling. Seminariet vände sig främst till dem som arbetar som upphandlare, inköpare, inköpsansvarig, miljöstrateg eller har en annan funktion som kopplar till offentlig upphandling.
 • Pernilla Isaksson står på scenen och presenterar
  Erfarenhets­träff Strategisk kompetens­försörjning 13-14 november
  Tack för att du var med på Tillväxtverkets erfarenhetsträff på temat ”strategisk kompetensförsörjning” den 13 - 14 november. Här hittar du bilder och presentationerna som visades under dagen.Alla bilder är tagna av Olof Billebo, Tillväxtverket.
 • Fyra hållbarhets­aspekter för exporterande företag
  Den 18 november höll vi seminariet "Fyra hållbarhets­aspekter för exporterande företag".
 • Barn blåser såpbubblor
  Stora landsbygds­konferensen
  Den 15 oktober anordnade Tillväxtverket tillsammans med Sveriges kommuner och landsting (SKL) stora landsbygdskonferensen. Vi samlade representanter från regeringen, nationella myndigheter, kommuner, regioner, civilsamhälle och organisationer med intresse för frågor som rör landsbygdens utveckling.
 • Stärk kommun­ernas kapacitet
  Den 25 och 26 september träffades 30 kommuner med socioekonomiska utmaningar. Erfarenhetsträffen hade föreläsningar och diskussioner där alla delade med sig av hur de kan arbeta strategiskt och framgångsrikt.

 • Platsens betydelse för regional tillväxt
  Den 27 augusti höll vi ett heldagsseminarium med tema platsens betydelse för regioners utveckling. Salen var fullsatt. Intresset var stort. Här finns dokumentation från dagen.Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.